Ochrana osobných údajov

Ahojte FitLadies!

Tešíme sa z každej návštevy našej stránky a chceme, aby ste sa tu cítili bezpečne. Záleží nám na Vašom súkromí. Informácie o našich zákazníkoch preto neposkytujeme, nepredávame ani nijako inak nezdieľame s tretími stranami.

Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas Vašej návštevy na našich stránkach, sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“). Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním.

Zákazník odoslaním objednávky súhlasí so zhromažďovaním a používaním informácií o sebe a uskutočňovaných nákupoch. Predavajúci sa zaväzuje, že neposkytne žiadne osobné údaje spotrebiteľa a ani žiadne ďalšie informácie o spotrebiteľovi tretej strane. Výnimkou sú osobné údaje spotrebiteľa nutné na doručenie tovaru, poskytnuté prepravcovi.

Aké údaje uchovávame?

Počas vašej návštevy našej stránky www.fitlady.sk zaznamenávame IP adresu, ktorú Vám pridelil Váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na našej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašimi osobnými údajmi.

Cookies

Používame cookies, aby sme zistili preferencie návštevníkov internetových stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať preto, aby sme zistili, či už ste naše stránky z Vášho počítača niekedy navštívili.

Cookies sú textové súbory, ktoré uloží Váš internetový prehliadač na Váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich vypnúť vo Vašom internetovom prehliadači.

Na čo tieto informácie používame?

Informácie, ktoré spracovávame, môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností: personalizovanie ponuky, zlepšenie webových stránok, vylepšenie zákazníckej podpory, spracovanie transakcií, spracovávanie výsledkov súťaží, promo akcií, ankiet a pod., na odosielanie emailov.

Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz umiestnený v e-maili, alebo nám napíšte na jennifer@fitlady.sk a my Vás odhlásime.

Odkazy tretích strán

Niekedy na našich stránkach odkazujeme na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z toho dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je našou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte nás na jennifer@fitlady.sk . Ďakujeme.

Neposkytujeme Vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme Vaše osobné údaje tretím stranám. Odovzdanie Vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Tieto podmienky sú platné a účinné od 17.01.2017.

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte nám:

jennifer@fitlady.sk

jennifer.fitlady@gmail.com
Bc. Jennifer Mendozová

Fričkovce 200

086 42 Hertník

Slovenská republika

IČO: 50681770